Şehit Er Gökhan Özdemir Ortaokulu

Adres
ÇAMLIÇATAK KÖYÜ KÖYÜN KENDİSİ MEVKİİ AŞAĞI KÜME EVLERİ ŞEHIT ER GÖKHAN ÖZDEMIR ORTAOKULU BLOK NO: 111 MERKEZ / ARDAHAN
Vizyon
Şehit Er Gökhan Özdemir Ortaokulu;çalışanları olarak gelecekte öğrenmenin temel gereksinim olarak kabul edildiği,her öğrenci velisinin,öğrenciye öğrenme için her türlü fırsatın verildiğinden emin olduğu ,hem öğretenlerin hem öğrenenlerin birbirlerinin öğrenmesine ve güven duydukları ,tedarikçilere karşılıklı güvene dayalı işbirliklerinin oluşturulduğu ,herkesin her gün daha iyiye ulaşmak için çalıştığı,verilen hizmetlerin sonucunda tüm paydaşların memnuniyetlerinin sürekli yükseldiği bir Eğitim-Öğretim ortamı yaratılması Vizyonuna sahibiz ve bunun tüm öğrencilerimiz ve velilerimizle paylaşmaya hazırız.
Misyon
Milli Eğitimin temel amaçları doğrultusunda,Şehit Er Gökhan Özdemir Ortaokulu;Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak,öğrencilerin bilgili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak,öğrencilerin 21. yüzyılın gereksinimlerine yanıt verebilecek beceriler kazandırmak için vardır.
Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM
Ulaşım
Ardahan merkeze 13 km uzaklıkta olup ulaşımı kara yoluyla sağlanmaktadır.Güzergah olarak Kars-Ardahan yolu üzerinde bulunduğu için her saat araç buluna bilmektedir.
13 KM