Nis

CEDES Projesi kapsamında kültürümüzde önemli yeri olan "mahya"ya bir panomuzu süsleyerek dikkat çektik.

Nis

CEDES Projesi kapsamında öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin destekleriyle ihtiyaç sahibi ailelere ramazan erzağı yardımı yapıldı.

Mrt

18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü vesilesiyle şehitlerimiz saygıyla anıldı.

Mrt

8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında okulumuzda çeşitli etkinlikler yapıldı.

Mrt

Yeşilay Haftası kapsamında düzenlenen resim yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi.

Şbt

Okulumuzda "Eğitimin Niteliğini Arttırma Eylem Planı" kapsamında İngilizce kelime bilgi yarışması düzenlendi.

Şbt

Okulumuzda "Eğitimin Niteliğini Arttırma Eylem Planı" kapsamında bilgi yarışması düzenlendi.

Şbt

Okulumuzda sağlık ve güvenlik riskleri ve alınması gereken tedbirler eğitimi verilerek çocukların konuyla ilgili sağlıklı bilgilenmesi sağlandı.

Şbt

CEDES Projesi kapsamında okulumuz öğrencileriyle "Yardımlaşma Ağacı , Soru Çözüm Köşesi" oluşturuldu.

Şbt

"Dilimizin Zenginlikleri" projesi kapsamında okulumuzda deyimler sergisi düzenlendi.

Şbt

CEDES Projesi kapsamında okulumuzda en temiz sınıf yarışması yapıldı.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında okulumuzda etkinlikler gerçekleştirdik.

CEDES Projesi

Ock

Okulumuzda ÇEDES kapsamında Karbon Ayak İzi etkinliği yapıldı.

Ock

Okulumuz Din Kültürü Öğretmeni ve öğrencilerimizin hazırlamış olduğu Kur'an dinletisinde ilahiler, süreler ve Kur'an okundu.