Ock

Okul Eylem Planı kapsamında öğretmen ve öğrencilerimiz tarafından doğal afet afiş çalışması yapıldı.

Ock

Okulumuza gelen polis memurları tarafından siber suçlar hakkında öğrencilerimiz bilgilendirildi.

Yerli Malı Haftasından Kareler

Ock

ÇEDES Projesi kapsamında okulumuzda satranç turnuvası düzenlendi.

24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlik programından kareler

Ock

10 Kasım'da Mustafa Kemal Atatürk'ü 85. ölüm yıl dönümünde andık.

Ock

Ardahan Gençlik Merkezi ve okulumuzun birlikte yürüttüğü okuma halkası etkinliğinden bir kare.

Ock

Cumhuriyetimizin 100. yılı okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Ekm

"13 Ekim Dünya Afet Risklerinin Azaltılması Günü" için okulumuzda Doğal Afetlere karşı eğitim verildi. Aynı zamanda Deprem Tatbikatı yapılarak öğrencilerimizin Deprem olması durumunda yapılması gerekenleri hatırlamaları ve uygulamaları için etkinlikler düzenlendi.

Eyl

Okulumuzun başarılı öğrencilerinden Yaren ALTUN'a bisiklet hediye ettik. Okul Müdürü Halil GÜLÇİNO öğrencimizi tebrik ederek Fen Lisesinde de başarılı olmasını beklediği belirterek hayatında başarılar diledi.

Haz

Şehit Er Gökhan Özdemir Ortaokulu ve İlkokulu Öğrenci ve Öğretmenleri olarak Okulumuzu Temiz Tutmak amaçlı Çöp Toplama ve Çöplerin Yolculuğu bilgilendirmesi yapıldı. Tüm Öğrenci ve Öğretmenlerimize Teşekkür Ederiz.

May

Okulumuzda "Kar Çiçekleri Şiir Dinletisi" ve "Ağaç Dikimi" etkinlikleri yapıldı. Etkinliklerimize katılarak bizleri mutlu eden İl Milli Eğitim Müdürümüz Erhan BULUT'a ve İl Tarım ve Orman Müdürümüz Muhammet Fatih CİNEVİZ'e teşekkür ederiz. Bizlere destek veren Gençlik Merkezi çalışanlarına Tolgay GÖKDEMİR'e ve 23 Şubat İlkokulu Müdürü Hüseyin BİÇER'e teşekkür ederiz. Bu etkinlikler için Okul Müdürümüz Halil GÜLÇİNO katılan tüm velilerimize ve çalışmalardaki üstün çaba ve katkıları için okulumuz öğretmenlerine tek tek teşekkür etti.

May

Okul Müdürümüz Halil GÜLÇİNO öncülüğünde Polis Memurları okulumuzu ziyaret ederek öğrencilerimize eğitim verdiler ve Öğrencilerimizin sorularını cevapladılar. Polislerimize teşekkür ediyoruz.

May

Çedes Projesi ile okulumuzun isim sahibi Şehit Er Gökhan Özdemir'i Kabirinde ziyaret ettik. İlkokul ve Ortaokul öğrencilerime Şehidimiz hakkında bilgiler verdik.

May

"Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum" Projesi kapsamında Bakanlığımız tarafından depremin meydana geldiği iller arasından Şanlıurfa ili kardeş il olarak ilimiz ile eşleştirilmiş, Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından da ilimizdeki bazı okullar ile Şanlıurfa ilindeki okullar eşleştirilerek kardeş okul  olarak belirlenmiştir. Bu projede Şehit Er Gökhan Özdemir İlk okulu ve Ortaokulu olarak bizim kardeş okulumuz Hızırpınar ilkokulu adına ağaç ekim projesi gerçekleştirdik. Hızırpınar İlkokulunun yanındayız ve Ülkemize Deprem dolayısı ile tekrar geçmiş olsun diyoruz. Hep beraber bu sorunları aşacağız.