May

Ardahan Şehit Er Gökhan Özdemir Ortaokulu tarafından hayata geçirilen “Uluslararası Kardeş Okul Projesi” kapsamında Mayıs ayında Kuzey Makedonya, Üsküp Tefeyyüz İlköğretim Okulu ile etkinlik düzenlendi. Ülkeler arasında eğitim işbirliğinin okullar düzeyinde de gerçekleştirilmesi, okullar arasında iletişim ağı oluşturulması, ortak kültür değerlerinin kuvvetlendirilmesi, teknolojik gelişmelerin paylaşılması, tarih, kültür ve eğitim sistemlerinin tanıtılması, barış, sevgi, kardeşlik ve dostluk duygularının geliştirilmesi bu projede amaçlanmıştır. Üretken ve paylaşan dinamik okullar anlayışını her daim geliştiren Şehit Er Gökhan Özdemir Ortaokulu öğrenciler arasında sevgi, saygı, sosyal sorumluluk, yardımlaşma ve dayanışma duygularını geliştirmek için kardeş okul projesini anlamlandırmayı her zaman görev bilmiştir. Ardahan Halk Eğitimi Merkezinde Okuma Yazma Öğretmenliğini bu okulda gerçekleştiren Zehra CANKAN’ın Üsküp’te ki koordineliği aracılığıyla Zoom üzerinden görüşme sağlandı. Projede ilk olarak; okul müdürü Halil GÜLÇİNO’nun konuşması, öğretmenlerimizin tanışması, öğrencilerin birbirini tanıtması gerçekleştirildi. Akabinde iki kardeş okulun tarihçesi öğrenciler tarafından aktarıldı ve Üsküp Tefeyyüz İlköğretim Okulu Üsküp’ün kendi yazar ve şairi Necati ZEKERİYA’nın hayatını anlattı, şiirler okudular. Sonrasında Şehit Er Gökhan Özdemir Ortaokulu öğrencileri tarafından Mehmet Akif ERSOY ve Yahya Kemal BEYATLI’nın hayatı anlatıldı, şiirler okundu.

May

Ardahan Gençlik Merkezi çalışanlarının desteği ile tüm öğrencilerimize "Yüzme Sporunun" tanıtımını gerçekleştirdik. Başta Tolgay GÖKDEMİR olmak üzere tüm çalışanlarına okulumuz olarak teşekkür ediyoruz.

Nis

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılış yıldönümü olan 23 Nisan'da Türkiye Cumhuriyeti ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde kutlanan ulusal bayram. Türkiye Cumhuriyeti'nin ilk ulusal bayramıdır. Türkiye'de 1921'den itibaren "23 Nisan Milli Bayramı" adıyla kutlanmaya başlandı.

Şehit Er Gökhan Özdemir Ortaokulu ve Şehit Er Gökhan Özdemir İlkokulu olarak beraberce ve Velilerimizin katılımı ile Bayramımızı Kutladık, tüm emeği geçen Öğretmen, Öğrenci ve Velilerimize teşekkür ederiz.

May

Ardahan Gençlik Merkezi tarafından düzenlenen 'Kitap Okuma Halkaları' kapsamında bu hafta Yazar Özkan İMRAN ile 'HAKKI'NIN HAKKI ' Kitabını Zoom üzerinde kitap kritiğini gerçekleştirdik. Değerli vaktini bize ayırmasından dolayı yazarımıza teşekkürlerimizi borç bilip, öğrencilerimize ve bu etkinlikte bize yardımcı olan öğretmen ve Ardahan Gençlik Merkezi ekiplerine teşekkür ederiz.

May

Okulumuzda TÜBİTAK 4006 Programı kapsamında gerçekleştirilen Bilim Fuarı Projeleri sergisi yapıldı. Bilim Fuarımızın açılışı, İl Milli Eğitim Müdür Yrd. Sn. Akın KOÇ ve Halk Eğitim Müdürü Sn. Mesut YOLCU  tarafından yapıldı. Bilim Fuarında sergisi yapılan projeler büyük beğeni topladı. Projelerin sunumunun ardından misafirlerimize yapılan yemek ikramı ile Bilim Fuarı Programı sona erdi. Bilim Fuarında emeği geçen tüm öğrenci, öğretmen ve idarecilerimize teşekkür ediyoruz.

Ock

Okulumuz öğrencileri karnelerini alma heycanı yaşarken , belge alan öğrencilerimizi başarıılarından dolayı Ardahan Gençlik Merkezi Başkanı Tolgay GÖKDEMİR ve ekibi öğrencilerimizin bu başarılarını kutlamak için Gençik Merkezi ziyaretimizden kareler..

Ock

Gençlik merkezi bünyesinde okulumuzda gerçekleştirilen 'Okuma Halkası'  etkinliğimizden kareler..

Ock

Okulumuzda Ardahan Gençlik Merkezi ekibi Tolgay GÖKDEMİR başkanlığı eşliğinde genç gönüllüler tarafından yapılan boyama çalışmaları

Kas

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Görevlisi Doç.Dr. Menderes AKDAĞ tarafındın Çamlıçatak köyünde Sosyal Bilgiler Öğretmeni olarak görev yaptıgı yıllarda anısını tazelemek ve burdakı çocukların pandemi dönemindeki  sitresini azaltmak için çocuklara iluzyon gösterisi sundu.

Kas

Ardahan Gençlik Merkezi Tolgay GÖKDEMİR tarafından organize edilip GM gönüllüleri tarafınan okulumuzda yapılan çalışmalar.

Kas

İl Milli Eğitim Müdürümüz Erhan BULUT  Okulumuzu Ziyaret ederek öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz ile görüşmeler yaparak çalışmalarımızı yerinde görmüş bulundu.Eğitim Öğretim durumu,yapılan ve planlanan faaliyetler,onarım ve tadilat çalışmalırnı yerinde görerek yapılması gerekenler hakkında bilgilendirme yaptı.